Fysiotherapie Naaldwijk

Fysiotherapie Sophie Stam is fysiotherapeut in Naaldwijk. Wij zijn gevestigd in de Hockeyvereniging. Onze fysiotherapie praktijk heeft ook vestigingen ‘s-Gravenzande. Hierdoor zijn wij toegankelijk en snel te bereiken. Hier behandelen wij onze klanten met zorg en aandacht.

Hoe wij werken als jouw fysiotherapeut in Naaldwijk

Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in uiteenlopende lichamelijke klachten. Voordat we het traject met elkaar ingaan, vindt er altijd een intake plaats. Dit gebeurt in onze fysiotherapiepraktijk in Naaldwijk. Vervolgens stelt een van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten een behandeling op om uw klachten te verminderen. Zodat u weer zo snel mogelijk uw dagelijkse activiteiten kunt hervatten.

DSC 1471

Soorten fysiotherapie in Naaldwijk

Bent u op zoek naar gespecialiseerde fysiotherapie in Naaldwijk? Onze fysiotherapeuten hebben allen hun eigen specialisaties, waardoor wij een breed maar toch gespecialiseerd aanbod aan kennis in huis hebben. We zijn een klein, maar specialistisch team met fysiotherapeuten in Naaldwijk dat u kan helpen met:

DSC 1398

Ook voor blessures zijn wij uw fysiotherapeut in Naaldwijk

Een blessure is heel vervelend. U kunt hierdoor soms niet meer uw normale dagelijkse activiteiten uitvoeren en het kan lang duren om te herstellen. Al laat u zich behandelen, kies dan voor een professionele en gespecialiseerde fysiotherapeut in Naaldwijk. Onze fysiotherapeuten zijn er om uw blessure te verhelpen en hebben aantoonbaar ervaring. Van lichte sportblessures tot zware blessures na een ongeval. Veelvoorkomende blessures waarbij wij kunnen helpen zijn:

Heb je een andere blessure? Bekijk hier alle blessures waarbij wij u kunnen helpen.

DSC 1497

Wil je met onze fysiotherapeut in Naaldwijk een afspraak maken? Dat kan in onze fysiopraktijk in Naaldwijk en ‘s Gravenzande. Je hebt geen doorverwijzing van de dokter nodig. Bel ons gerust op voor advies voordat je komt, we staan je graag te woord!

Afspraak maken