Padelblessures

Heb je een blessure opgelopen met padellen? Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in sportfysiotherapie, waaronder padelblessures. Plan je afspraak gemakkelijk online. 

De voordelen van Fysio Sophie Stam

  • Specialist in sportblessures
  • Ervaren sportfysiotherapeuten
  • Korte lijntjes met Bergman Clinics
  • Vestigingen in Naaldwijk en 's-Gravenzande

Afspraak plannen

padel blessure sophie stam 1

Blessure door padellen?

Je kunt er niet omheen: padel is de snelst groeiende racketsport ter wereld en dat snappen wij heel goed. Het is snel te leren, op ieder niveau te spelen en bovenal gewoon heel erg leuk om te doen! Het is een relatief nieuwe sport en lijkt op een mix van tennis en squashen, hierdoor zien wij echter ook dat er sneller blessures ontstaan. Veelvoorkomende padelblessures zijn bijvoorbeeld de tennisarm of een knieblessure.

Wist je dat…
Wij korte lijntjes hebben met Bergman Clinics? Hierdoor kunnen wij je binnen één week doorsturen naar de orthopeed voor nader onderzoek!

Door het padellen kreeg ik last van een tennisarm. Fysio Sophie Stam heeft mij erg goed geholpen. De therapeuten zijn erg kundig en ervaren. Een aanrader voor sportblessures.

Padel blessure verhelpen

Een blessure is altijd vervelend. Het doet pijn en komt altijd ongelegen. Bovendien belemmert het je in je dagelijks leven, dus wil je er zo snel mogelijk vanaf, zodat je weer alles kunt doen zoals hiervoor. Onze ervaren fysiotherapeuten staan voor je klaar met professionele behandelingen om jou van je blessure af te helpen die je met bijvoorbeeld padellen hebt opgelopen. Naast padelblessures kun je ook bij ons terecht voor andere blessures.

Weer een potje padellen?

Heb jij een padelblessure en kun je niet wachten om weer zoals vanouds een potje te padellen? Plan je afspraak bij Fysio Sophie Stam en onze ervaren fysiotherapeuten helpen je

Afspraak plannen