Over de praktijk
In 2015 zijn wij gestart met de praktijk op de locatie in FC ’s-Gravenzande, in 2018 zijn wij uitgebreid op de hockey in Naaldwijk en in 2021 zijn wij begonnen in The Gym in 's-Gravenzande met onze derde locatie.
Elke dag gaan wij met plezier naar ons werk om hier de mensen te helpen. Soms kunnen er klachten ontstaan of blessures waardoor je even kunt vastlopen op het dagelijkse leven. Voor ons is het een kunst om iedereen weer zo snel mogelijk ‘op de been’ te krijgen! Wij hopen dat iedereen zich bij ons thuis voelt en in een fijne setting geholpen wordt met zijn of haar klachten. 

Ontmoet ons team

DSC 1440

Even advies
Wil je even advies over een blessure of samen even sparren over aan aandoening, bel ons dan gerust. Wij kunnen ons voorstellen dat het soms lastig is om in alle zorg, de goede zorg voor jezelf te krijgen. Of soms ben je ergens onder behandeling en twijfel je of je op de goede weg zit. Hier kunnen we het samen even over hebben. Zeker met doorverwijzingen kan het soms lastig zijn. Het is ons werk, dus voor ons ook vaak wat makkelijker om aan te geven wat het beste is. Voel je niet bezwaard, voor ons is het ook fijn als we je op de goede weg kunnen helpen.

 

Sophie 1898 groot LR

Complexe problematiek
Wij behandelen ook complexe aandoeningen. Zoals neurologische aandoeningen of mensen die al bij veel praktijken geweest zijn, maar toch nog een second opinion bij ons willen. Hier staan wij altijd voor open. Mochten wij dan nog onduidelijkheden hebben dan hebben wij weer een groot netwerk waar je wellicht beter op je plek bent. Dit kunnen wij dan ook voor je regelen.
Bij complexe problematiek kun je denken aan mensen met knieproblematiek zonder duidelijke oorzaak, complexe revalidatie na breuken etc.


Sophie Stam Fysiotherapie blessures verhelpen met fysio eerst intake DSC 1435

Acute trauma’s
Gezien de locatie hebben wij veel mensen onder behandeling die een acuut trauma hebben ondergaan. Regelmatig komen er mensen bij ons in de praktijk binnen ‘lopen’ die net geblesseerd zijn geraakt. Dan doen wij meteen een eerste screening en kijken dan of iemand eerste naar een specialist moet voor verder onderzoek voor bijvoorbeeld een MRI of röntgenfoto of dat wij diegene meteen kunnen behandelen.
Denk aan bijvoorbeeld een enkeltrauma. Wij maken dan een echo om te zien wat de schade van binnen is en tapen de enkel dan meteen in. Als het nodig is kun je ook meteen krukken van ons lenen. En wij hebben zelfs een scootmobiel tot onze beschikking die je vrijblijvend mag lenen zodat je niet afhankelijk bent van andere als dat even nodig is. 
Hierdoor hebben wij veel ervaring hiermee. Ook kun je ons altijd bellen voor advies.

Scootmobiel fysiotherapie Sophie Stam

Contracten met alle zorgverzekeraars 
Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Zo heb je er als patiënt geen omkijken naar. Wij zetten je gegevens in de computer en declareren de behandelingen aan het eind van de maand bij de verzekering. Zo hoef je er zelf niets voor te doen. Mocht je nog vragen hebben over je verzekering dan kun je altijd even contact met ons opnemen.

Heb je geen aanvullende verzekering, bekijk hier de kosten van een behandeling. 

Zorgverzekeraars overzicht afb

Samenwerkingsverbanden
Wij vinden het belangrijk om te lijnen kort te houden. Vooral na een operatie is het voor ons van belang dat wij direct contact kunnen hebben met bijvoorbeeld jouw orthopedisch chirurg. Hier hebben wij dan ook veel aandacht aan besteed. 
Wij hebben daarom indien nodig snel telefonisch contact met onderstaande partners:

- Bergman Clinics
- Reinier Haga orthopedisch centrum
- Podotherapie Westland
- Podotherapie Voorberg
- Huisartsen in het Westland
- Consultatie bureaus 
- Sportpsycholoog Tough Minds 
- (Sport) diëtisten Westland gezond

Bergman clinics podotherapie westland orthopedie reinier de graaf podotherapie voorberg