Heeft uw kind een blessure opgelopen? Dan wilt u deze zo goed en snel mogelijk behandelen. U kunt met of zonder verwijzing contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen voor kinderfysiotherapie. Lees hier meer over al onze soorten fysiotherapie voor kinderen:

BabyfysiotherapiePeuters en kleuters fysiotherapie 2-4 jaar

Het jonge kind 4-12 jaarHet oudere kind 12-18 jaar


Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie Sophie Stam is een praktijk voor kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar. U kunt hier samen met uw baby, peuter, kleuter of schoolkind terecht voor kinderfysiotherapie van hoge kwaliteit. 
Kinderfysiotherapie Sophie Stam heeft contacten met verschillende disciplines om uw kind zo optimaal mogelijk te kunnen behandelen.

IMG 0793

Waarom kinderfysiotherapie?

Een kinderfysiotherapeut is specialist in het houdings- en bewegingsapparaat van kinderen. Spelenderwijs ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek. Bij sommige kinderen duurt dit langer of wijkt dit af van het gebruikelijke.
Dit kan kinderen belemmeren in hun ontwikkeling. Kinderfysiotherapie Sophie Stam geeft specialistische aandacht aan de motorische ontwikkeling van uw kind. De kinderfysiotherapie behandeling is erop gericht om spelenderwijs de motorische ontwikkelingsmogelijkheden van uw kind te vergroten. 

Wanneer kinderfysiotherapie?

Heeft uw kind een blessure opgelopen tijdens het sporten, lijkt het lopen van uw kind af te wijken, lukt het zwemmen niet helemaal of komt hij/zij niet goed mee met de gymlessen? Dan kunt u met of zonder verwijzing contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen voor kinderfysiotherapie. 

Lees hier meer over al onze soorten fysiotherapie voor kinderen: 

BabyfysiotherapiePeuters en kleuters fysiotherapie 2-4 jaar

Het jonge kind 4-12 jaarHet oudere kind 12-18 jaar

IMG 0867

Interesse?

Wil je beginnen met het verhelpen van je klachten? Maak een afspraak. Na de intake starten we direct met de behandeling. 

Afspraak maken