Kinderfysiotherapie

Heeft uw kind een blessure opgelopen of moeite met motoriek? Dan wilt u deze zo goed en snel mogelijk behandelen. U kunt met of zonder verwijzing contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen voor kinderfysiotherapie. Lees hier meer over al onze soorten fysiotherapie voor kinderen:

BabyfysiotherapiePeuters en kleuters fysiotherapie 2-4 jaar

Het jonge kind 4-12 jaarHet oudere kind 12-18 jaar

 

Kinderfysiotherapeut Westland

Kinderfysiotherapeut Sophie Stam is de praktijk in het Westland voor kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar. Wij hebben vestigingen in Naaldwijk en 's-Gravenzande. U kunt hier samen met uw baby, peuter, kleuter of schoolkind terecht voor professionele kinderfysiotherapie. 

Onze Kinderfysiotherapeuten hebben contacten met verschillende disciplines om uw kind zo optimaal mogelijk te kunnen behandelen.

Plan een afspraak

kinderfysiotherapeut westland sophie stam kinderfysio

Waarom kinderfysiotherapie?

Een kinderfysiotherapeut is specialist in het houdings- en bewegingsapparaat van kinderen. Spelenderwijs ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek. Bij sommige kinderen duurt dit langer of wijkt dit af van het gebruikelijke.
Dit kan kinderen belemmeren in hun ontwikkeling. De kinderfysiotherapeuten bij Kinderfysio Sophie Stam geven specialistische aandacht aan de motorische ontwikkeling van uw kind. De kinderfysiotherapiebehandeling is erop gericht om spelenderwijs de motorische ontwikkelingsmogelijkheden van uw kind te vergroten. 

Wanneer kinderfysiotherapie?

Heeft uw kind een blessure opgelopen tijdens het sporten, lijkt het lopen van uw kind af te wijken, lukt het zwemmen niet helemaal of komt hij/zij niet goed mee met de gymlessen? Dan kunt u met of zonder verwijzing contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen voor kinderfysiotherapie. 

Lees hier meer over al onze soorten fysiotherapie voor kinderen: 

BabyfysiotherapiePeuters en kleuters fysiotherapie 2-4 jaar

Het jonge kind 4-12 jaarHet oudere kind 12-18 jaar

kinderfysio westland sophie stam kinderfysiotherapeut

Verwijzing en vergoeding kinderfysiotherapie 's-Gravenzande 

Ouders/verzorgers, consultatiebureau-artsen, specialisten, jeugdartsen en leerkrachten hebben een belangrijke signalerende taak. Via de huisarts of specialist wordt het kind verwezen naar de kinderfysiotherapeut. U kunt ook zonder verwijzing bij ons terecht.

Bij behandeling door een geregistreerde kinderfysiotherapeut worden de kosten geheel vergoed door de zorgverzekeraar. Elk kind van 0-18 jaar is verzekerd voor kinderfysiotherapie. De overheid vindt kinderfysiotherapie dermate belangrijk dat het onderdeel is van de basisverzekering. De eerste 9 behandelingen en de daaropvolgende 9 behandelingen zijn altijd verzekerd. Bovendien is er geen sprake van eigen risico bij kinderfysiotherapie. Voor overige informatie kunt u nagaan in uw verzekeringspolis of informeer bij uw zorgverzekeraar.
En uiteraard kunt u ons ook altijd even bellen voor extra informatie.

Wat doet een kinderfysiotherapeut?

Een kinderfysio is gespecialiseerd in de omgang met het kind en weet dat (jonge) kinderen een andere benadering en behandeling nodig hebben dan volwassenen. Zo kan een kinderfysiotherapeut jonge kinderen spelenderwijs helpen van blessures af te komen of hun motoriek beter te ontwikkelen. Een kinderfysiotherapeut is een echte specialist, want het onvolgroeide kinderlichaam is een hele andere tak van sport ten opzichte van het lichaam van een volwassene.

Nieuw Kinderfysiotherapie Sophie Stam 1

Waar kan een kinderfysiotherapeut bij helpen?

Een kinderfysiotherapeut helpt kinderen beter te bewegen. Zo kan een kinderfysio uw kind helpen bij:

Ontwikkeling motoriek verbeteren

fysio voor kinderen kinderfysiotherapeut sophie stam westland

Sophie Stam: de kinderfysiotherapeut van het Westland

Ben je op zoek naar kinderfysiotherapie in het Westland? Bij Fysio Sophie Stam ben je aan het juiste adres! Met vestigingen in Naaldwijk en 's-Gravenzande bieden wij hoogwaardige zorg en expertise op het gebied van kinderfysiotherapie.

Onze kinderfysiotherapeuten hebben zich volledig toegelegd op het behandelen van kinderen. Met passie en deskundigheid helpen wij kinderen van alle leeftijden van blessures af en hun motorische vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren. Of het nu gaat om baby's met een voorkeurshouding, peuters met motorische achterstand of schoolgaande kinderen met orthopedische aandoeningen, wij staan klaar om hen te begeleiden op hun weg naar herstel.

Bij Fysio Sophie Stam begrijpen we dat elk kind uniek is en dat een persoonlijke benadering cruciaal is. Daarom stellen we altijd een op maat gemaakt behandelplan op dat aansluit bij de specifieke behoeften en doelen van het kind. Onze therapieën zijn speels en interactief, zodat kinderen plezier hebben terwijl ze werken aan hun motorische vaardigheden.

Onze vestigingen in Naaldwijk en 's-Gravenzande zijn kindvriendelijk en bieden een veilige en stimulerende omgeving voor de kinderen. Onze behandelruimtes zijn uitgerust met speciale apparatuur en materialen die zijn afgestemd op de leeftijd en ontwikkelingsfase van het kind.

Dus, als je op zoek bent naar kinderfysiotherapie in het Westland, neem dan contact op en plan een afspraak in. Onze expertise, persoonlijke aanpak en kindvriendelijke omgeving zullen ervoor zorgen dat je kind de juiste zorg en ondersteuning krijgt die het nodig heeft.

Interesse?

Wil je beginnen met het verhelpen van je klachten? Maak een afspraak. Na de intake starten we direct met de behandeling. 

Afspraak maken