Er zijn veel verschillende soorten fysiotherapie. Bij Fysiotherapie Sophie Stam hebben wij een klein, specialistisch team met fysiotherapeuten. Wij beoordelen hoe wij de blessure het beste kunnen behandelen. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen helpen met:

Voorste kruisbandHernia fysiotherapieChronische fysiotherapieFysiotherapie massage Dry NeedlingRevalidatieSpanningsklachtenEchografieSportfysiotherapieMedical tapingKinder fysiotherapieShockwaveBabyfysiotherapie Oefentherapie 

Wat doet een fysiotherapeut?

Een fysiotherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van lichamelijke klachten, zoals spierklachten en blessures, maar ook gewrichten en zenuwen vallen onder het specialisme van een fysiotherapeut. Een fysiotherapeut kent het menselijk lichaam van binnen en buiten en weet ieder spiertje te vinden, waardoor de fysiotherapeut ook diagnoses kan stellen en een behandelplan kan opstellen. Het doel van dit plan is de pijn en klachten verhelpen of in ieder geval verminderen. Een behandeling kan bestaan uit zelf oefeningen doen, maar ook op locatie in de fysiopraktijk.

DSC 1440

Fysiotherapie 

Voor sport, kinder, manueel en algemene fysiotherapie kunt u terecht bij van fysiotherapie Sophie Stam . Fysiotherapie is een methode waarbij een gespecialiseerde fysiotherapeut een behandeling opstelt om lichamelijke klachten te verhelpen. Iedere fysiobehandeling beginnen wij met een intake, waarin wij het belangrijk vinden dat u zich op uw gemak voelt. Na de intake start de behandeling, zodat u weer spoedig uw dagelijkse activiteiten op kunt pakken waarin u wordt beperkt.

Blessures verhelpen

Fysiotherapie kan een uitstekende methode zijn om blessures te verhelpen. Van lichte sportblessures tot zware blessures na een ongeval. Veelvoorkomende blessures zijn:

Hamstring Knie Kuit Bovenbeen Lies Schouder Nek Alle blessures

Sophie Stam 9248 web

Afspraak maken met onze fysiotherapeut

Je kunt bij de fysiotherapeut terecht met een doorverwijzing van de dokter, maar ook zonder verwijzing kun je een afspraak maken. 

Sophie Stam 9162 web

Sophie Stam Fysiotherapie: uw fysiotherapie in de regio

Sophie Stam Fysiotherapie is de fysiotherapeut van het Westland. Met vestigingen in Naaldwijk en 's Gravenzande zijn wij centraal gelegen en kunt u altijd binnen 10 minuten bij onze praktijk zijn. Dus al bent u nu op zoek naar een fysio in het Westland, wij zijn dichtbij en staan altijd voor u klaar!

Sophie Stam Fysiotherapie blessures verhelpen met fysioDSC 0080 8

Interesse?

Een behandeling fysiotherapie begint met een intake, waarin wij het belangrijk vinden dat u zich op uw gemak voelt. Na de intake start de behandeling.

Afspraak maken

Twan zorgde altijd voor goede en afwisselende trainingen, met mooi weer buiten en met minder weer binnen, perfect!

Lees het hele verhaal van Peter

Peter