Chris Olie

Hoi, mijn naam is Chris Olie.

In 2016 heb ik mijn diploma Sportmasseur/sportverzorger gehaald bij de 1e  Nederlandse Vereniging van Sportmasseurs.  Een jaar later heb ik het Diploma Allround conditie- en hersteltrainer gehaald bij Toine van de Goolberg en het certificaat Kinesio-taping. In januari 2024 heb ik het diploma SportZorgmasseur gehaald en ben ik in staat om dieper in te gaan op (sport)blessures en de preventie ervan.

Naast mijn dagelijkse werk als re-integratiecoach ben ik actief als sportzorgmasseur, sportmasseur, sportverzorger en conditie- en hersteltrainer bij de voetbalvereniging FC 's-Gravenzande en geef ik sport- en ontspanningsmassages aan particulieren.

Waarom een (sport)massage? Als je last hebt van vermoeide, stijve en/of pijnlijke spieren vanwege overtraining, overbelasting of een verkeerde houding, zorgt een (sport)massage ervoor dat de doorbloeding van de spieren wordt verbeterd. Hierdoor worden de afvalstoffen sneller afgevoerd wat herstel bevordert. Een (sport)massage kan ook preventief worden ingezet om erger te voorkomen.

Ik ben op woensdag werkzaam op de locatie van Hockey Vereniging Westland. In overleg is een andere dag mogelijk.

Heb je last van stijve spieren en/of wil je graag los gemasseerd worden, maak een afspraak! Je zult er zeker baat bij hebben! Check je aanvullende zorgverzekering voor een eventuele vergoeding. Een sport of ontspanningsmassage kost €35,- (per half uur)


Mobiel: 06-53705690

Maak hier direct online een afspraak met Chris. 

Foto chris sportmassage aangepast

Terug naar overzicht