Jennifer van de Pol

Diëtist en personal trainer verbonden met Westland-Gezond

Jennifer van de Pol helpt jou inzicht te krijgen in jouw huidige voedingspatroon. Ze bespreekt met jou wat de voordelen en nadelen van jouw huidige voedingspatroon zijn. Ook geeft zij jou een persoonlijk advies rondom (sport)voedingssupplementen die je kunt gebruiken, je voedingsinname voor, tijdens en na sportmomenten, vochtinname en de dosering hiervan en het optimaal herstellen na inspanning.

Door middel van de juiste voedingsinname, welke is aangepast aan jou als persoon, voorkom je dat je een dip krijgt in je energie, blessures oploopt, een verminderde weerstand hebt en/of maagdarmproblemen krijgt. Dit zorgt ervoor dat je een optimale gezondheid hebt en is het streven dat je ook optimale prestaties levert tijdens het sporten. We blijven scherp en kunnen aanpassingen maken waar dat nodig is, zodat jij altijd progressie kunt maken en sneller en krachtiger bent dan jouw tegenstander.

Westland-Gezond ondersteunt je in de juiste voeding om jouw sportdoelen te behalen.

Elke vorm van sport vergt energie van het lichaam, zowel voor, tijdens als na jouw training of wedstrijd. Het lichaam heeft daarom ook energie nodig om de training of wedstrijd vol te kunnen houden en om hier ook weer van te herstellen. Voeding is hier uitermate belangrijk voor, zodat jij het optimale uit jouw sportprestaties kunt halen. De diëtisten van Westland-Gezond brengen jouw voeding in kaart en houden rekening met jouw lichaamssamenstelling en jouw lichaamsgewicht. Zo ontstaat er een persoonlijk plan met praktische tips en adviezen over hoe jij het beste uit jezelf kunt halen. Dit plan is speciaal op jou afgestemd, zodat je hier gelijk mee aan de slag kunt gaan!

Expertise 

Voeding

Als kwaliteitsgeregistreerd diëtisten kunnen wij jouw voeding afstemmen op de sport die je beoefent en de doelen die je hierin hebt. We maken een passend plan dat puur en alleen op jou gericht is.

Fysiotherapie

Door middel van de juiste voeding tijdens een revalidatie kom je sterker en fitter uit je blessure. We kijken mee naar de ernst van de blessure en bespreken samen met de fysio wat jouw ideale behandeling zou zijn en hier maken we een persoonlijk plan op. Zo verminder je de kans op een terugval. En kun je bijvoorbeeld beter herstellen na een operatie.

Duursporten

Wanneer je langer dan een uur aan het sporten bent is het belangrijk dat je voldoende energie hebt op optimaal te blijven presteren. Alleen water drinken is dan namelijk niet voldoende. Duursport vergt een andere aanpak dan kortdurende inspanningssporten. Door middel van een trainingsschema waarbij timing en balans in de voeding centraal staat, werken wij samen naar jouw uiteindelijke doel toe.

Voetbal

Wanneer je aan het voetballen bent is het belangrijk dat je voor, tijdens en na de training of wedstrijd voldoende brandstof hebt om goed te presteren op het veld en om goed te herstellen. Dit zorgt ervoor dat je de kans op blessures verminderd en dat je het optimale uit jezelf kunt halen tijdens de training of wedstrijd. Wij kijken mee naar jouw weekschema en maken hier een persoonlijk plan op, zodat de verdeling van jouw voeding goed staat en je met voldoende energie het veld op kunt rennen, maar ook op rustdagen weer goed hiervan kunt herstellen.

Pre- of post-operatief

Door je lichaam goed voor te bereiden op een operatie, door middel van het verhogen van de weerstand, verbeteren van je voeding en het verhogen van je spiermassa, heb je een verminderde kans op verdere complicaties of infecties. Hoe sterker en fitter je je operatie ingaat, hoe sterker en fitter je er vaak ook weer uitkomt. Wij kunnen jou helpen om zo fit mogelijk je operatie in te gaan en je revalidatie ook zo sterk mogelijk door te komen.

Bel voor een afspraak of advies: 0174 266 910
E-mail: info@westland-gezond.nl
Website: https://westland-gezond.nl/

 

Fysio Sophie Stam Jennifer van der Pol dietiste Westland Gezond Maasdijk 1

Terug naar overzicht