Voetbalblessures

Heb je een blessure opgelopen met voetbal? Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in sportfysiotherapie, waaronder voetbalblessures. Plan je afspraak gemakkelijk online.

De voordelen van Fysio Sophie Stam

  • Specialist in sportblessures
  • Ervaren sportfysiotherapeuten
  • Korte lijntjes met Bergman Clinics
  • Vestigingen in Naaldwijk en 's-Gravenzande

Afspraak plannen

Sophie Stam 8997 web

Blessure door voetbal?

Al van kleins af aan staan kinderen op het voetbalveld hun favoriete sport te beoefenen, waarschijnlijk jijzelf ook! Naast dat voetbal ontzettend leuk is om te doen, is het ook een hele gezellige sport. Het is daarom niet voor niets dat het al jaren de populairste sport in ons land is.

Helaas is het natuurlijk mogelijk om geblesseerd te raken. We zien daarom veel voetballers voorbij komen met blessures. Heb jij ook een blessure door voetbal opgelopen? Plan een afspraak bij Fysio Sophie Stam en onze ervaren sportfysiotherapeuten helpen jou zo snel mogelijk van je voetbalblessure af.

Afspraak maken

Sophie Stam 8971 web

Heb jij een voetbalblessure?

Veelvoorkomende voetbalblessures zijn blessures aan het been, zoals

Wist je dat…
Wij korte lijntjes hebben met Bergman Clinics? Hierdoor kunnen wij je binnen één week doorsturen naar de orthopeed voor nader onderzoek!

Voetbalblessure verhelpen

Een blessure is altijd vervelend. Het doet pijn en komt altijd ongelegen. Bovendien belemmert het je in je dagelijks leven, dus wil je er zo snel mogelijk vanaf, zodat je weer alles kunt doen zoals hiervoor. Onze ervaren fysiotherapeuten staan voor je klaar met professionele sportfysiotherapie om jou van je blessure af te helpen die je met bijvoorbeeld voetbal hebt opgelopen. Naast voetbalblessures kun je ook bij ons terecht voor andere blessures.

Voetbalblessure verhelpen in regio Westland

Heb jij een voetbalblessure en kun je niet wachten om weer zoals vanouds tegen een bal aan te trappen? Plan je afspraak bij een van onze vestigingen in Naaldwijk of ‘s-Gravenzande (Westland) en onze ervaren fysiotherapeuten helpen je van je voetbalblessure!

Interesse?

Wil je beginnen met het verhelpen van je klachten? Maak een afspraak. Na de intake starten we direct met de behandeling. 

Afspraak maken