Fysiotherapie Westland

Fysiotherapie Sophie Stam is fysiotherapeut in het Westland. Onze fysiotherapie praktijk heeft vestigingen in Naaldwijk en ‘s Gravenzande, waardoor wij voor heel het Westland toegankelijk en snel te bereiken zijn. Hier behandelen wij onze klanten met zorg en aandacht.

Hoe wij werken als jouw fysiotherapeut in het Westland

Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in uiteenlopende lichamelijke klachten. Voordat we het traject met elkaar ingaan, vindt er altijd een intake plaats. Dit gebeurt in een van onze fysiopraktijken in het Westland. Je kunt zelf bepalen waar je de afspraak wilt inplannen. Wij passen ons wel aan! Vervolgens stelt een van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten een behandeling op om uw klachten te verminderen. Zodat u weer zo snel mogelijk uw dagelijkse activiteiten kunt hervatten.

DSC 1471

Soorten fysiotherapie in het Westland

Bent u op zoek naar gespecialiseerde fysiotherapie in het Westland? Onze fysiotherapeuten hebben allen hun eigen specialisaties, waardoor wij een breed maar toch gespecialiseerd aanbod aan kennis in huis hebben. We zijn een klein, maar specialistisch team met fysiotherapeuten in het Westland dat u kan helpen met:

DSC 1398

Ook voor blessures zijn wij uw fysiotherapeut in het Westland

Een blessure is heel vervelend. U kunt hierdoor soms niet meer uw normale dagelijkse activiteiten uitvoeren en het kan lang duren om te herstellen. Al laat u zich behandelen, kies dan voor een professionele en gespecialiseerde fysiotherapeut in het Westland. Onze fysiotherapeuten zijn er om uw blessure te verhelpen en hebben aantoonbaar ervaring. Van lichte sportblessures tot zware blessures na een ongeval. Veelvoorkomende blessures waarbij wij kunnen helpen zijn:

Heb je een andere blessure? Bekijk hier alle blessures waarbij wij u kunnen helpen.

DSC 1497

Wil je met onze fysiotherapeut in het Westland een afspraak maken? Dat kan in Naaldwijk en ‘s Gravenzande. Je hebt geen doorverwijzing van de dokter nodig. Bel ons gerust op voor advies voordat je komt, we staan je graag te woord!

Afspraak maken